George Soros se scuză pentru rezultatul alegerilor din România: ”Nu am reușit să virez la timp banii”

George Soros, miliardarul cunoscut publicului pentru faptul că a îngrășat mulți proști în țara noastră, a comentat rezultatul alegerilor parlamentare din decembrie. Acesta și-a prezentat în mod public scuze pentru victoria zdrobitoare a PSD-ului, motivând că nu a putut transfera la timp banii către fomiștii români care sunt pe statul lui de plată.

Nivelul scăzut al activismului pe internet a trezit suspiciuni. Au fost voci care spuneau că poate Soros și-a găsit ceva mai bun de făcut decât să instaureze guverne.

Au fost ceva probleme la viramentele bancare în ultimele luni. Am avut un imbecil la serviciul financiar, care nu completa cum trebuie ordinele de plată. L-am dat afară acum! Pe viitor nu mai întârziem cu plățile.

Mi s-a umplut emailul cu texte disperate. Unii dintre lătrăii mei ajunseseră să mănânce eugenii de foame. Moise Guran e tras la față de zici că e bolnav. Cică încape în costumul pe care l-a purtat la absolvire.

Regret situația la care s-a ajuns. O să vedeți că de acum încolo fraierii voștri vor ști cum să gândească. Nici să voteze n-au  fost în stare fără propaganda mea.

Biroul de presă al fundației lui Soros a emis un comunicat prin care dă asigurări că indemnizațiile restante vor fi achitate începând de săptămâna viitoare. Situația va reveni la normal în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *