Știre bombă! Klaus Iohannis s-a bășit pe scaunul de la Masa Tăcerii

Apar noi dezvăluiri legate de scandalul provocat de președintele Klaus Iohannis, care s-a așezat pe un scaun la Masă Tăcerii din ansamblul monumental de la Târgu Jiu. Potrivit unor surse verificate din interiorul Serviciului de Protecție și Pază, președintele Iohannis ar fi dat un pârț prezidențial cât timp a stat pe scaunul sculptat.

Deși sunt voci care spun că este vorba doar de o făsâială inofensivă, unul dintre ofițerii din dispozitivul de pază al șefului statului a confirmat pentru redacția noastră că a fost o bășină în toată regula, cu zgomot și cu miros, posibil și cu stropi pe izmene. Agentul SPP, a cărui identitate o vom proteja din motive evidente, a declarat că Iohannis a emanat un iz ușor condimentat, cel mai probabil sursa fiind meniul cu aripioare picante de la KFC.

Gestul șocant al președintelui a fost aclamat de jurnalistul Rareș Bogdan, care regretă că nu a fost de față pentru a adulmeca flatulența. Acesta e nevoit să se mulțumească cu bășini iohanniste la mâna a doua, de la PNL-iștii invitați în emisiunea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *