Afacerea Cris-Tim, în picaj! Unul din cei 6 sași a murit asfixiat cu un zgârci

Fabrica de mezeluri Cris-Tim a oprit linia de producție pentru salamul săsesc, de altfel cel mai bine vândut produs al companiei, în urma decesului neașteptat al unuia din cei 6 sași care asigură procesul industrial.

Accidentul nefericit a survenit în timpul pauzei de masă, când cei 6 sași consumau câte un sandviș cu salam săsesc (evident, dăăă!). Cam pe la jumătatea baghetei, Herr Klaus, sasul cel iscusit, a bulbucat ochii cât borcanul de glutamat de sodiu, s-a făcut albastru la față și s-a prăbușit la podea.

Ceilalți 5 sași, iscusiți de fel, au încercat să-i sară în ajutor și au solicitat ajutor serviciilor de urgență. Cu toate acestea, echipajul medical care a sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul sasului. Din primele investigații, cauza morții lui Herr Klaus este asfixierea cauzată de o bucată de zgârci din salam. În mod ironic, întocmai Herr Klaus avea sarcina să toace carnea, neatenția provocându-i propria moartea.

Decesul subit al colegului lor a generat o adevărată traumă în grupul bine sudat. Martori ai accidentului spun că Herr Martin a plâns ca o fetiță de 12 ani din Düsseldorf.

UPDATE: Pentru a reduce din pierderi, conducerea Cris-Tim face eforturi colosale pentru reluarea fluxului de producție a salamului săsesc. Aceștia sunt în discuții avansate pentru transferul lui Herr Klaus Iohannis, un adevărat maestru în tocarea bugetului pentru deplasări externe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *