5 Pokémoni disponibili doar în România!

Deși nu-mi place să folosesc cuvinte mari, sunt nevoit să recunosc că România este Grădina Maicii Pokémonului. Practic aici s-a răsturnat căruța cu pokémoni. Iată 5 exemple de pokémoni rari găsiți astăzi în zona capitalei.

Primul pokemon rar găsit a fost Connect-R. Acesta este un pokémon de tip întuneric/zburător și evolueaza din ou. Apare foarte rar, de obicei în jurul gropilor de gunoi, noi găsindu-l fix la Glina. Era acoperit cu mâzgă neagră, ceea ce îi dădea o putere nebănuită de a se camufla. După ce l-am capturat, acesta a început să se manifeste nervos, pe o limbă necunoscută nouă. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, acesta s-a oferit să ne spele parbrizul mașinii dacă îi dăm drumul.

Al doilea pokémon rar găsit: Ion Iliescu, un pokemon de tip Fantomă. Acesta este nemuritor, nu poate fi înfrânt, iar puterea lui este +1 Summon Raging Miner. După ce l-am închis în bilă, a început să răcnească într-o ruso-engleză stricată că el este conducătorul oștirii roșii și dacă nu îi dăm drumul vom avea ghinion 26 ani de acum încolo.

Al treilea pokémon l-am găsit la grădina zoologică. Sărea din copac în copac până când l-am ademenit cu o banană și o bancnotă de 100 de dolari. Pe numele lui Gheorghe Becali, acesta este un pokémon de tip Otravă, care lasă în urma lui o dâră verde de la bancnotele pe care le colecționează. Nu știe să vorbească articulat; am comunicat cu el prin semne.

Unul din pokémonii rari pe care i-am descoperit ne-a lăsat cu gura căscată. Acesta avea abilitatea de a se hrăni cu orice. Pur și simplu nu trebuie să-l crești; acesta creștea singur cât vedeai cu ochii. Oana Roman, acest pokémon deosebit de tip piatră/pământ a fost găsit în intersecție la Dristor, între șaormerie și McDonald’s. Am încercat să o capturăm, ispitind-o cu merdenele și tocăniță, dar nu a încăput în bilă.

Ultimul pokemon prins pe ziua de azi a fost și cel mai greu de obținut. Cătălin Botezatu, un pokémon fiță de tip hipnotic, ne-a dat pe spate prin felul în care arăta. Era îmbrăcat la patru ace, cămașă albă Versace, descheiată până la buric, pantaloni verzi stretch D&G și mocasini roz. A încercat să ne ademenească în vizuina lui aflată în pădurea Băneasa, aceasta fiind abilitatea sa principală. Se zvonește că acolo își consumă prăzile, majoritatea de sex masculin. Nu ne-am lăsat duși de nas și, după ce și-a dat aere ca o divă, i-am aplicat două capace peste mufă și câteva picioare în cap până l-am lăsat inconștient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *