Adevăratul motiv pentru care se dorește achiziționarea cartelelor prepaid doar cu buletinul

În ultima vreme circulă zvonul că în curând vom putea achiziționa cartele SIM prepaid doar cu buletinul.

Noi am descoperit adevăratul motiv pentru care va fi implementată aceasta metodă de securitate. Vina ar aparține curvelor care posteaza anunțuri pe diferite site-uri matrimoniale neconforme cu realitatea. Se pare că acestea folosesc o descriere falsă, iar pozele sunt furate, de multe ori preluate de pe Facebook de la curve stilate.

Mai multi parlamentari s-au reunit pentru a iniția acest proiect de act normativ. Unul dintre aceștia ne-a declarat:

Dom’le, eu sunt curvar de meserie, pe langa aceea de parlamentar. În fiecare zi caut prospături și aproape de fiecare dată îmi iau țeapă. Găsesc tot felul de piersicuțe coapte, sun la ele, stabilesc o întâlnire, iar când ajung dau de câte-o Oana Roman care pute a brânză. Săptămâna trecută găsisem chiar și un anunț al Gabrielei Firea, presta de toate, chiar mă bucuram. Din păcate, s-a dovedit a fi un anunț fals. Credeți-ne, vă rog, că ne-am săturat.

Parlamentarii își doresc să poată verifica prin intermediul SRI cine este posesoarea cartelei cu numărul din anunț, pentru a evita orice situație neplăcută.

Legea urmează sa fie dezbătută în Camera Deputaților săptămâna viitoare, la luările de cuvânt în plen înscriindu-se Nicolae Bănicioiu, Eugen Teodorovici, Ioan Oltean (a.k.a. Nelu Mexicanu’) și Ludovic Orban, cunoscuți drept consumatori de trufandale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *