Alexandru Nazare devine Alexandru Nazaret pentru a crește în preferințele creștinilor

Mutare surpriză pe scena politică bucureșteană! Candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 1 a decis să-și schimbe numele pe cale administrativă în speranța că va impresiona votanții creștini din circumscripție. Astfel, Alexandru Nazare se transformă în Alexandru Nazaret. Potrivit unor surse din interiorul filialei, măreața concepție îi aparține chiar acestuia.

-Ideea mi-a venit într-una din zilele astea, când eram la sediul partidului. Abia ce terminasem de numărat o bilă și contemplam un calorifer cu 12 elemenți. Atunci am realizat că trebuie să-mi îmbunătățesc brandul personal. Știam că sunt foarte deștept în cap, așa că am decis să optez pentru un nume cu conotație exotică și ușor de ținut minte. Ar fi culmea să uit cum mă cheamă!

În aceste momente, la sediul PNL Sector 1 e forfotă mare. Se descarcă un camion cu T-uri, necesare pentru adaptarea materialelor electorale deja comandate.

Patriarhul Daniel a manifestat inițial reticență relativ la folosirea denumirii Nazaret într-o campanie electorală. Acesta s-a mai înmuiat în timpul negocierilor, când Nazare(t) a vehiculat o sumă cu 6 cifre în valută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *